Digitális oktatás

A koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében az elmúlt héten a Kormány új, szigorító intézkedéseket jelentett be, amely érinti a nevelési-oktatási intézményeket is.

A bejelentés szerint március 08-tól az általános iskolák és alapfokú művészeti iskolák április 7-ig tantermen kívüli digitális munkarendre térnek át, a részletszabályok kidolgozása folyamatban van. A tanulók a KRÉTA rendszerből tájékozódhatnak és a saját azonosítójukkal (oktatási azonosító és születési dátum) tudnak belépni az esetleges digitális órákra a Digitális Kollaborációs Térbe. Honlapunkon megtalálható a KRÉTA-DKT rendszer használatát bemutató rövid videó segítségképpen. Ha valamiért nem tudnak belépni, hívják az osztályfőnököt, vagy az iskolatitkárságot!

Kérjük Önöket, hogy a tanulókat nyomatékosan figyelmeztessék arra, hogy nagyobb csoportokban ne találkozzanak, hogy megakadályozzuk a vírus további terjedését!

Továbbá kérjük Önöket, hogy ha felügyeletet kérnek gyermekük számára, jelezzék az osztályfőnöknek! Felügyeletet csak indokolt esetben biztosítunk, mert kiscsoportban is fennáll a fertőzés veszélye!

Reméljük, hogy a szigorító intézkedések hatása és a beoltottság arányának növekedése lehetővé teszi majd az áprilisi nyitást! Addig is számítunk együttműködésükre abban, hogy a tanulók sikeresen vegyék az akadályokat! Segítségüket előre is köszönjük!

Jó egészséget és kitartást kívánok Önöknek!

Üdvözlettel: Bosznayné Waldner Erika ig.