Nyitással kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők!

Április 19-től az alsó tagozatosok újra jelenléti oktatásban vesznek részt a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett. A gyermekek keveredésének megakadályozása céljából minden osztálynak saját napközis csoportja lesz. Kérjük Önöket, amennyiben lehetséges minél korábban vigyék haza gyermeküket, ezzel is gátolva a járvány terjedését! Ezért kérjük, hétfő reggelig jelezzék az osztályfőnöknek, hogy mikor jönnek gyermekükért!

Be- és kiléptetés:

Belépés a Kikindai utcai bejáraton 7.30-8.00 között: 1.a, 1.b, 1.c, 2.b osztályos tanulók. A korábban vagy később érkező tanulók a főbejáratot használják!

Távozás: a Kikindai utcai nagykapun 12.30-kor a nem ebédelő és nem napközis tanulók. Az ebéd után hazamenő tanulókért kb. 12.50-re jöjjenek a főbejárathoz! A napközisek 16.00-kor a Kikindai utcai nagykapun távoznak.

Főbejáraton lépnek be: 2.a, 3.a, 3.b, 3.c, 4.a és 4.b osztályos tanulók. A nem ebédelő és nem napközis tanulók a Halmi utcai nagykapun hagyják el az épületet 12.30-kor. Az ebéd után hazamenő tanulók kb. 12.50-kor a főbejáraton távoznak. A 4. évfolyamos tanulók kedden és szerdán egy órával később hagyják el az iskolát a főbejáraton keresztül. A napközis tanulók 16.00-kor a Halmi utcai nagykapun távoznak.

A felügyeleten maradó tanulók jó idő esetén az udvaron tartózkodnak és a Halmi utcai nagykapun hagyják el az épületet, rossz idő esetén a főbejáraton távoznak.

Kérjük az alsós tanulók szüleit, hogy a kölcsönkapott digitális eszközöket minél hamarabb hozzák vissza iskolánkba, és adják le az iskolatitkárságon, köszönjük!

Felhívjuk az otthon maradó tanulók figyelmét arra, hogy számukra digitális oktatást nem szervezünk, a tananyag a Kréta rendszer házi feladat menüpontban követhető nyomon és elsajátítása egyénileg szükséges!

Az 5-8. évfolyamon május 9-ig digitális munkarend marad érvényben, a jelenléti oktatás számukra május 10-én kezdődik valószínűleg!

Bármilyen kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésükre!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel: Bosznayné Waldner Erika igazgató