Tisztelt 5.-es és 6.-os Szülők és Tanulók!

Az RRF 1.2.1. projekt keretében igényelt notebookok kiszállítása előreláthatólag 2024. május 14-én esedékes. Az eszközök vagy aznap, vagy másnap átvehetők az intézményben, az átvétel pontos időpontjáról tájékoztatni fogjuk Önöket. Az eszközt a szülő veheti át, vagy akadályoztatás esetén a KRÉTA Tudásbázisból letölthető, meghatalmazáshoz szükséges dokumentummal az átvevő meghatalmazottjának is kiadható az eszköz.

A kiosztott eszközök megfelelő használatához információk itt olvashatók. Az eszközök első bekapcsolásához készült egy beüzemelési útmutató, amely a Windows 11 használatát segíti.

A notebookok használatához a Tisztaszoftver Program keretében ingyenesen igényelhetnek Microsoft termékeket, például Office licenceket. Ennek érdekében érdemes ellátogatni a https://tisztaszoftver.hu/tajekoztatok weboldalra.

A Klebelsberg Központ weboldalán számos útmutatót, tájékoztatót találnak, amelyek segítik az eszközök megfelelő használatát. Szíves figyelmükbe ajánljuk az eszközök újratelepítéséhez készített, illetve a Bitlocker útmutatókat. Ezeket a következő weboldalon érhetik el: https://kk.gov.hu/digitalis-oktatashoz-valo-egyenlo-hozzaferes-felteteleinek-biztositasa-a-tanulok-es-a-pedagogusok-szamara-rrf-1-2-1-2021-2021-00001).